Suspndise rutrum in lobortis vel facilisisr morbi mattis quram utei quarm convallis ornw dilam scjelqku convallis nissim.

Seven Houses

 

Hej och välkommen till min hemsida!

 

Jag heter Gunilla Skoglund Larsson och är uppväxt i Arvika i de djupa Värmlandsskogarna. Studier, utbildning och arbete har fört mig runt i Sverige, till Nederländerna och till Sankt-Petersburg i Ryssland. Detta har satt sin prägel på mitt skapande inom det textila området. Utbildningar hos olika värmländska konstnärer, vid Värmlands Läns Hemslöjd och vid Steneby i Dalsland har gett en gedigen kunskap som används i skapandeprocessen. Min passion är att skapa vackra ytor med lapp för lapp och bit för bit av tyger med olika strukturer och karaktär. Att med garner fånga stämningsfulla landskap, minnesbilder med motiv från hembygd och barndom är en del av mitt konstnärskap. Med mitt skapande vill jag få fram det vackra i vardagen och lyfta fram naturens krafter.

 

Jag broderar fjällnatur, porlande bäckar och djupa skogar, allt i mustiga färger och med halsbrytande kontraster. Jag arbetar på gammalt hantverksmässigt sätt med rena äkta material. Mina miniatyrtavlor kallas för "Ögongodis". Helheten i de pyttesmå bilderna blir innehållsrika målande naturbeskrivningar med förvånansvärt djup.

 

Ni hittar mig i min ateljé i Smedbyn, Huskvarna.

 

Besök gärna min blogg och min Etsy-sida!